torstai 19. tammikuuta 2012

Tammikuun 19.

Rio de Janeiro
Cobacabana
Rua Viviera de Castro 54 up 501

Ketäpä kiinnostaisi enempää kuiva matkakertomukseni jossain Riossa, kun kuvitustakaan ei ole ollenkaan. Jatkossa aion keskittyä kertomaan mielenkiintoisista paikoista ja ihmisistä matkallani Brasiliassa ja kenties muuallakin. Syynä kuvien puutteeseen on se, että vasta nyt sain jollakin tavalla läppärini toimimaan, mutta HTC-kännyni kameraa en ole voinut käyttää, koska laturi hävisi oudosti matkalla. Täällä ei mistään löydy samanlaista laturia, vaikka olen kiertänyt eri kauppaliikkeissä kahtena päivänä ainakin 10 tuntia. Jotain pitää keksiä. Samoin en voi ladata MP3-soitintani, sillä sama laturi toimi siinäkin.

Onko kellään valaisevaa vinkkiä asiaan?

1 kommentti:

  1. Hellou taasen!

    Ja kiitos meilistä! Uskoisin, että siellä sambamaassa lunta on hiukka vähemmän kuin meillä täällä Mikkelissä. Koko ajan sataa lisää ja toisaalta puut ovat upean tykkylumen peitossa meidänkin talon ympärillä. Varsinainen 'winter wonderland' siis.

    Niin ja onhan ne neitosetkin siellä ainakin pikkusen enämpi vähäpukeisia kuni täällä. Milloin pääset Copacabanalle?

    Ja kiitos meilin liitteenä olevasta kuvasta! Komia parihan sieltä löytyi!

    Boa viagem!

    Simo, Anu ynnä Lilli

    Ps. Joo tuo laturi. Kävin joskus kierrätyskeskuksessa. Siellä oli latureita kasassa joka lähtöön. Lienee varmaan hullun tuuria jos sieltä HTC:n vastava löytyisi. Kannattaneeko täältä muutenkaan etsiä. Toisaalta postihan kuljettaa. Laita vaikka meiliä laturin metsästyksestä.

    VastaaPoista